Happy New Year!

We zijn terug in Nederland en inmiddels weer gewend aan het koude weer en de andere omstandigheden hier. Dat gaat onverwachts snel. Sinds onze terugkomst zijn we lekker druk bezig geweest.

Eind November, vlak na thuiskomst waren we aanwezig bij de uitreiking van de Albert Schweitzer Prijs 2012. Hier hadden we de mogelijkheid om iedereen alvast een glimp te laten zien van de ontwikkelingen van Happy made by en de projectplannen voor volgend jaar in Uganda. Door middel van het volgende filmpje hebben we iedereen laten zien welke prachtige ervaringen we hebben opgedaan in Uganda dit jaar:

*filmpje Happy made by 2012

Op deze manier konden we onze sponsoren op persoonlijk wijze bedanken voor hun vertrouwen en hun ondersteuning en financiële support om deze pilot in Uganda mogelijk te maken.

We zijn trots nu te kunnen vertellen dat we nog voor het begin van het nieuwe jaar het onderzoeksverslag behorende bij deze pilot hebben kunnen afmaken. In de komende weken zullen we bezig gaan met de methodiek. Deze methodiek zal het uitgangspunt vormen voor het volgende projectplan welke waarschijnlijk in Juni 2013 uitgevoerd zal worden.

Vlak voor Kerstmis kregen we een prachtig cadeautje van de Emmakerk in Raamsdonksveer. Tijdens de kinderkerstdienst werd aandacht besteed aan de projecten van Happy made by. Na de dienst werd er gecollecteerd voor Happy made by, zodat er nog meer boeken verspreid kunnen gaan worden in Oost-Afrika. Dit heeft het geweldige bedrag van 207 euro opgeleverd. Na de dienst was er de mogelijkheid om kleine Zed-popjes te kopen, die handgemaakt zijn in Uganda. De kinderen vonden dit prachtig zodat vele Afrikaanse popjes die dag een nieuw thuis vonden. Als er mensen zijn die geïnteresseerd zijn, neem dan even contact met ons op!

Vanaf nu is het verder mogelijk om je in te schrijven voor onze eerste nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven op onze website om alle ontwikkelingen te volgen in onze Happy mail.

Hierbij willen we iedereen een heel Happy New Year wensen!