Moon, Shining bright!

In 2015 is het prentenboek ‘Moon, Shining Bright’ ontstaan. Dit is een prentenboek wat inspeelt op de psychosociale ontwikkeling van kinderen met albinisme in Afrika en de benarde situatie waarin zij zich bevinden. Naast dat mensen met albinisme slecht zicht hebben en een verhoogde kans op huidkanker, kampen zij met de gevolgen van stigma en discriminatie met uitsluiting tot gevolg.

Ons hoofddoel in 2017 is om het boek ‘Moon, Shining Bright’ in samenwerking met lokale organisaties op de kaart te gaan zetten. Op deze manier zal er een generatie opgroeien met een nieuw en positief verhaal gebaseerd op feiten. Op deze manier bewerkstelligen we duurzame gedragsverandering die langzaam zijn weg zal vinden binnen de community.

Thema: Albinisme
Leeftijdscategorie: 6-14 Jaar
Land: Tazania, Kenia, Congo, Benin, Namibia en Zambia
Aantal boeken: –
Aantal kinderen bereikt: –

Neem contact op
Bestel het boek


Bekijk de video

//e.issuu.com/embed.html#27912462/43444922